Να στείλετε μήνυμα
Shandong Jianggong Machinery Co., Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ανάλυση και επίλυση των ελαττωμάτων ελάφρυνσης πίεσης των βραχίονων των μικρών εξορυκτών
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Leo
Fax:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ανάλυση και επίλυση των ελαττωμάτων ελάφρυνσης πίεσης των βραχίονων των μικρών εξορυκτών

2024-05-31
Latest company news about Ανάλυση και επίλυση των ελαττωμάτων ελάφρυνσης πίεσης των βραχίονων των μικρών εξορυκτών

Ανάλυση και επίλυση ελαττωμάτων ελάφρυνσης πίεσηςμικροεκσκαφέαςόπλα

Αν η ανακούφιση της πίεσης στα χέρια δεν είναι πολύ σοβαρή, είναι γενικά ένα φυσιολογικό φαινόμενο.Εξαρτάται από το πόσο χρόνο χρειάζεται για το χέρι να πέσει στο έδαφος όταν το χέρι είναι ανυψωμένο στο υψηλότερο και ο εμπρός βραχίονας και κουβά ευθείαΑν το χέρι ενός μικρού εκσκαφέα πέφτει αυτόματα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και η ταχύτητα πτώσης είναι πολύ γρήγορη,υπερβαίνει την καθορισμένη απόσταση πτώσης (το δόντι του κουβά πέφτει περισσότερο από 95 mm σε 5 λεπτά), αυτή είναι η ελάφρυνση της πίεσης των χεριών του μικρού εξορυκτήρα, που ονομάζεται επίσης πτώση χεριού.

1Ποιος είναι ο λόγος για την ανακούφιση της πίεσης των βραχίονων ενός μικρού εκσκαφέα;

1Η ελάφρυνση της πίεσης των βραχίονων ενός μικρού εξορυκτήρα οφείλεται κυρίως στην κίνηση της βουλής, της ράβδου κοπής ή του κυλίνδρου του κουβαριού όταν ο μικρός εξορυκτήρας είναι σταθερός.

2Όταν η βαλβίδα πολλαπλών κατευθύνσεων βρίσκεται στη μεσαία θέση, λόγω της επίδρασης της βαρύτητας του εξοπλισμού λειτουργίας, δημιουργείται μια ορισμένη πίεση στην φιάλη πετρελαίου.Αυτή η πίεση μεταδίδεται στην βαλβίδα πολλαπλών κατευθύνσεων μέσω του αγωγούΕπειδή πρέπει να υπάρχει ένα ορισμένο κενό μεταξύ των πυρήνων της βαλβίδας της πολυδιάδρομης βαλβίδας, σχηματίζεται μια ορισμένη διαρροή, με αποτέλεσμα το φαινόμενο της ελάφρυνσης της πίεσης (απόρριψη του βραχίονα).το μικρό εξορυκτικό δείχνει στο εγχειρίδιο ότι ο κουβάς πρέπει να στηρίζεται όταν το εξορυκτικό δεν λειτουργεί.

3Επιπλέον, εάν το φαινόμενο της πτώσης του χεριού είναι σοβαρό σε ορισμένα μέρη (η θερμοκρασία του ελαίου είναι περίπου 45°C και τα δόντια του κουβά πέφτουν περισσότερο από 95mm σε 5 λεπτά),Μπορεί να οφείλεται στην κολλημένη βαλβίδα πολλαπλών κατευθύνσεων.Καθαρίστε την βαλβίδα πολλαπλών οδών.

4Πρώτα, κοιτάξτε το χρώμα του εσωτερικού πυρήνα του υδραυλικού αγωγού κάτω από φυσικό φως.που είναι ένα πρόβλημα με την σφραγίδα πετρελαίουΑν η σφραγίδα είναι φυσιολογική, ο εσωτερικός πυρήνας είναι ασημένιος.

5Η σφραγίδα λάδι δεν μπορεί ή η σφραγίδα λάδι της πολυδιάδρομης βαλβίδας διαρρέει.

6Η σφραγίδα της υδραυλικής αντλίας δεν είναι καλή, γνωστή ως "αφόρτιση λάδι". Απλά αλλάξτε το δαχτυλίδι σφραγίδας της υδραυλικής αντλίας.

2Λύσεις για την ανακούφιση της πίεσης στους βραχίονες των μικρών εξορυκτών

1. Αναλύεται η θερμοκρασία του περιβάλλοντος εργασίας του μικρού εκσκαφέα και το μέγιστο φορτίο που μπορεί να αντέξει ο μικρός εκσκαφέας.

2Μετά από ακριβή εκτίμηση, επιλέξτε το κατάλληλο υδραυλικό λάδι μάρκας σύμφωνα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος του μικρού εξορυκτή και τις συνθήκες φόρτωσης του μικρού εξορυκτή.

3. Αντικαταστήστε και συντηρήστε τακτικά το φίλτρο και δώστε προσοχή στην αγορά γνήσιου υδραυλικού ελαίου.

4Όταν το χέρι πέφτει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, μπορείτε πρώτα να ρυθμίσετε την πίεση του χεριού σε χαμηλότερο επίπεδο (μικρότερη από τη φυσιολογική πίεση) για να παρατηρήσετε αν το χέρι θα πέσει γρήγορα.

5Εάν η ταχύτητα πτώσης είναι πολύ γρήγορη, συνιστάται να αντικατασταθεί η σφραγίδα λάδις του χεριού.

6Εάν το ελάττωμα εξακολουθεί να υφίσταται μετά την αντικατάσταση της σφραγίδας ελαίου, είναι απαραίτητο να ελέγχεται η βαλβίδα ασφαλείας επιστροφής ελαίου του βραχίονα.

7- Ελέγξτε την τιμή πίεσης της ομάδας βαλβίδων αντλίας εξορυκτήρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση και επίλυση των ελαττωμάτων ελάφρυνσης πίεσης των βραχίονων των μικρών εξορυκτών  0