Να στείλετε μήνυμα
Shandong Jianggong Machinery Co., Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πεδίο εφαρμογής μικρών εξορυκτών
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Leo
Fax:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πεδίο εφαρμογής μικρών εξορυκτών

2024-04-24
Latest company news about Πεδίο εφαρμογής μικρών εξορυκτών

Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του πεδίου εφαρμογής των μικρώνΕκσκαφείς, οι τελικοί χρήστες δεν πρέπει να διεξάγουν προκαταρκτική έρευνα και προετοιμασία για τις ακόλουθες συνθήκες πριν από τη λειτουργία ενός μικρού εξορυκτήρα:

 

1Προτού εισέλθετε στο εργοτάξιο, πρέπει να κατανοήσετε προσεκτικά τις συνθήκες και τα καθήκοντα κατασκευής.θα πρέπει να τηρείτε αυστηρά τους σχετικούς κανονισμούς ασφάλειας του χώρου κατασκευήςΟι συνθήκες κατασκευής και τα καθήκοντα περιλαμβάνουν: το ύψος και το βάθος της γέμωσης και της ανασκαφής, την κατάσταση και την τοποθεσία των εκτεθειμένων καλωδίων, των διαφόρων σωλήνων, των πλαγιών και των υψομετρικών καλωδίων, των τάφων,σήραγγες και διάφορα εμπόδια.


2Ελέγξτε προσεκτικά αν οι επαφές του διακόπτη κύκλου και η μόνωση είναι σε καλή κατάσταση.


3. Ελέγξτε αν το καύσιμο, το λιπαντικό λάδι και το ψυκτικό υγρό του εξορυκτήρα είναι επαρκή. Εάν είναι ανεπαρκή, προσθέστε τα εγκαίρως.Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα ή η παρουσία κοντά σε ανοιχτή φλόγα για να αποφευχθεί η πρόκληση πυρκαγιάς..


4- Ελέγξτε τους αγωγούς και τις βαλβίδες λειτουργίας, τους κυλίνδρους λειτουργίας, τις αντλίες πετρελαίου κλπ. του υδραυλικού συστήματος για διαρροές και μη φυσιολογικές κινήσεις.


5- Ελέγξτε αν το σύρμα και τα κολιμπ που το στερεώνουν είναι σταθερά και σταθερά.


6Όταν το εκσκαφέας λειτουργεί σε βραχώδες ή παγωμένο έδαφος, πρέπει πρώτα να σταματήσει η εκτόξευση και έπειτα να σταματήσει η εκσκαφή.


7- Ελέγξτε, συντηρήστε, ρυθμίστε και σφίξτε το εκσκαφέα σύμφωνα με τα καθημερινά στοιχεία συντήρησης.


8Τοποθετήστε τον κύριο μοχλό ελέγχου του συμπλέκτη στη θέση "ουδέτερη" και ενεργοποιήστε τον κινητήρα (αν ενεργοποιήσετε με το χέρι, προσέξτε ότι η λαβή μπορεί να χτυπήσει κάποιον.Μην τυλίξετε το σχοινί γύρω από το χέρι σας)Ελέγξτε αν κάθε όργανο, μηχανισμός μετάδοσης, λειτουργική συσκευή και μηχανισμός πέδησης είναι κανονικοί.


9Μετά την εκκίνηση του κινητήρα, το προσωπικό απαγορεύεται να στέκεται στο κουβά, στο χέρι, στις γραμμές και στην καμπίνα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πεδίο εφαρμογής μικρών εξορυκτών  0