Να στείλετε μήνυμα
Shandong Jianggong Machinery Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > φορτωτής μπροστινών μερών > Φορτωτής 96Kw 2500mm Wheelbase 30mm μπροστινών μερών ροδών πάχος βραχιόνων

Φορτωτής 96Kw 2500mm Wheelbase 30mm μπροστινών μερών ροδών πάχος βραχιόνων

Λεπτομέρειες προιόντος

Τόπος καταγωγής: SHANDONG

Μάρκα: SDJG

Αριθμό μοντέλου: Jg-940

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο

Χρόνος παράδοσης: 5-10days

Όροι πληρωμής: η πρόοδος 30%, 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο

Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Υψηλό φως:

Φορτωτής μπροστινών μερών ροδών

,

Τροχοφόρος φορτωτής μπροστινών μερών

,

Μπροστινός φορτωτής 96Kw ροδών

Τύπος:
βαρύς εξοπλισμός
Μηχανή:
Τεσσάρων κυλίνδρων
Ρόδα:
16/7024
Δύναμη:
96Kw
Έλεγχοι:
Υδραυλικός
Ικανότητα ανελκυστήρων:
2500kg
πάχος βραχιόνων:
30mm
Βάρος:
5000kg
Τύπος:
βαρύς εξοπλισμός
Μηχανή:
Τεσσάρων κυλίνδρων
Ρόδα:
16/7024
Δύναμη:
96Kw
Έλεγχοι:
Υδραυλικός
Ικανότητα ανελκυστήρων:
2500kg
πάχος βραχιόνων:
30mm
Βάρος:
5000kg
Φορτωτής 96Kw 2500mm Wheelbase 30mm μπροστινών μερών ροδών πάχος βραχιόνων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο φορτωτής μπροστινών μερών είναι μια βαριά μηχανή κατασκευής εξοπλισμού που σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των βιομηχανικών και μικρών κατασκευαστικών προγραμμάτων. Με τη μεγάλη διαδρομή ροδών του 2050mm, είναι σε θέση να φέρει μέχρι 2500kg σε βάρος, που κάνει το μια ιδανική λύση για οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόγραμμα. Αυτός ο συμπαγής φορτωτής ροδών είναι τέλειος για τα μικρής κλίμακας ή βιομηχανικά προγράμματα, καυμένος ένα βάρος 5000kg και μια ικανότητα ανελκυστήρων 2500kg. Η προσιτή τιμή της το κάνει μια άριστη επιλογή για οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Αυτός ο βαρέων καθηκόντων εξοπλισμός σχεδιάζεται για να προσφέρει το καλύτερο στην απόδοση και την αξιοπιστία, ενώ το συμπαγές μέγεθός του το κάνει μια ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε μικρό έως μεσαίας κλίμακας πρόγραμμα. Η μεγάλη διαδρομή ροδών της το καθιστά εύκολο να ελιχτεί σε οποιαδήποτε έκταση, ενώ η ισχυρή ικανότητα ανελκυστήρων 2500kg της το κάνει την τέλεια επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εργασιών κατασκευής. Με την προσιτή τιμή και την αξιόπιστη απόδοσή του, ο φορτωτής μπροστινών μερών είναι μια ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Φορτωτής μπροστινών μερών
 • Τιμή: Ποικίλλει
 • Τύπος: Βαρύς εξοπλισμός
 • Πηγή ισχύος: Μηχανή diesel
 • Μέγεθος κάδων: 2.2m
 • Ικανότητα ανελκυστήρων: 2500kg
 • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Μικρός φορτωτής ροδών, μίνι φορτωτής αγροτικών ροδών

Εφαρμογές:

Φορτωτής αγροτικών jg-940 ροδών SDJG ο μίνι είναι ένας αξιόπιστος και οικονομικώς αποδοτικός εξοπλισμός κατασκευής. Εγκεκριμένος από το ISO, το CE, EPA και EURO5, αυτός ο μικρός φορτωτής ροδών σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μικρού και μεσαίου μεγέθους αγροκτημάτων. Ο μίνι φορτωτής αγροτικών ροδών τροφοδοτείται από μια μηχανή diesel και οι έλεγχοί του είναι υδραυλικοί. Με ένα μέγεθος ροδών του 16/7024 και ένα μέγεθος κάδων 2.2m, το ύψος αυτού του μικρού φορτωτή ροδών είναι 3800mm.

Αυτός ο μίνι φορτωτής αγροτικών ροδών είναι επίσης διαθέσιμος για την πώληση. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1 σύνολο και ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10days. Οι όροι πληρωμής είναι πρόοδος 30%, 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 500 σύνολα το μήνα. Φορτωτής αγροτικών jg-940 ροδών SDJG ο μίνι είναι μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της δυνατότητας προσέγγισης και της απόδοσης.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένος φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940

Ο φορτωτής jg-940 μπροστινών μερών SDJG είναι ένας βαρύς εξοπλισμός που σχεδιάζεται για τη βιομηχανική χρήση. Τροφοδοτείται από μια μηχανή diesel, με ένα βάρος 5000kg και των υδραυλικών ελέγχων. Πιστοποιείται με το CE EPA EURO5 του ISO και έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 συνόλου. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10 ημέρες και οι όροι πληρωμής είναι 30% εκ των προτέρων και 70% πρίν φορτώνουν από το εργοστάσιο. Το εργοστάσιό μας σε Shandong είναι σε θέση μέχρι 500 σύνολα το μήνα.

Ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 είναι τέλειος για τη βιομηχανική χρήση, όπως ο μίνι φορτωτής αγροτικών ροδών, ο μικρός φορτωτής ροδών, και άλλες βιομηχανικές εφαρμογές φορτωτών ροδών.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες φορτωτών μπροστινών μερών

Προσφέρουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για όλα τα προϊόντα φορτωτών μπροστινών μερών μας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει στη βοήθεια την εγκατάσταση, τη διαμόρφωση, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και τη συντήρηση.

Παρέχουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν:

 • Προσαρμογή και ολοκλήρωση προϊόντων με τα υπάρχοντα συστήματα
 • Ζήστε υποστήριξη και σε απευθείας σύνδεση συνομιλία για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών και τις τεχνικές ερωτήσεις
 • Επιτόπιες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και επισκευής
 • Βελτιώσεις και μπαλώματα λογισμικού
 • Αποκατάσταση στοιχείων και εφεδρικές λύσεις

Η τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες μας σχεδιάζονται για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και την αξιοπιστία των προϊόντων φορτωτών μπροστινών μερών σας.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Οι φορτωτές μπροστινών μερών θα συσκευαστούν σε ένα βαρέων καθηκόντων κουτί από χαρτόνι. Το κιβώτιο θα σφραγιστεί ασφαλώς με την ενισχυμένη ταινία. Όλα τα συστατικά θα συσκευαστούν ασφαλώς και θα μειωθούν για να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες για να παραδώσουμε τα προϊόντα μας. Τα προϊόντα μας στέλνονται με την ασφάλεια και τον αριθμό καταδίωξης.

Παρόμοια προϊόντα