Να στείλετε μήνυμα
Shandong Jianggong Machinery Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > φορτωτής μπροστινών μερών > 2500kg Aftermarket ύψος 3800mm εξοπλισμού φορτωτών μπροστινών μερών

2500kg Aftermarket ύψος 3800mm εξοπλισμού φορτωτών μπροστινών μερών

Λεπτομέρειες προιόντος

Τόπος καταγωγής: SHANDONG

Μάρκα: SDJG

Αριθμό μοντέλου: Jg-940

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο

Χρόνος παράδοσης: 5-10days

Όροι πληρωμής: η πρόοδος 30%, 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο

Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Υψηλό φως:

Aftermarket εξοπλισμός φορτωτών μπροστινών μερών

,

2500kg Aftermarket φορτωτής μπροστινών μερών

Τύπος:
βαρύς εξοπλισμός
Ρόδα:
16/7024
Ικανότητα ανελκυστήρων:
2500kg
Ίχνη τροχού:
2050mm
Μέγεθος κάδων:
2.2m
Βάρος:
5000kg
πάχος βραχιόνων:
30mm
Έλεγχοι:
Υδραυλικός
Τύπος:
βαρύς εξοπλισμός
Ρόδα:
16/7024
Ικανότητα ανελκυστήρων:
2500kg
Ίχνη τροχού:
2050mm
Μέγεθος κάδων:
2.2m
Βάρος:
5000kg
πάχος βραχιόνων:
30mm
Έλεγχοι:
Υδραυλικός
2500kg Aftermarket ύψος 3800mm εξοπλισμού φορτωτών μπροστινών μερών

Περιγραφή προϊόντων:

Ο φορτωτής μπροστινών μερών είναι ένας βαρύς εξοπλισμός που χτίζεται για να χειριστεί τις σκληρές εργασίες στα περιβάλλοντα εργοτάξιων οικοδομής και καλλιέργειας. Είναι ένας συμπαγής φορτωτής ροδών που τροφοδοτείται από μια τεσσάρων κυλίνδρων μηχανή diesel, και οι έλεγχοί του είναι υδραυλικοί. Έχει ένα wheelbase 2500mm, καθιστώντας το ιδανικό για το μίνι φορτωτή αγροτικών ροδών και τους μικρούς στόχους φορτωτών ροδών. Αυτή η μηχανή κατασκευής έχει πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να το κάνει την τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εργασία, από το υλικό φόρτωσης και μεταφοράς στο σκάψιμο και την ισοπέδωση. Το γερό σχέδιο και η άριστη απόδοσή του το κάνουν την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε απαιτητικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Φορτωτής μπροστινών μερών
  • Πάχος βραχιόνων: 30mm
  • Διαδρομή ροδών: 2050mm
  • Βάρος: 5000kg
  • Έλεγχοι: Υδραυλικός
  • Μηχανή: Τεσσάρων κυλίνδρων
  • Ειδικότητα: Μικρός φορτωτής ροδών, βιομηχανικός φορτωτής ροδών

Εφαρμογές:

Φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 – ένας τέλειος βαρύς εξοπλισμός για τις διάφορες εφαρμογές

Ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 είναι ένας βαρύς εξοπλισμός που είναι τέλειος για τις διάφορες εφαρμογές. Κατασκευάζεται από Shandong, ένας κορυφαίος προμηθευτής στη βιομηχανία, και πιστοποιείται από το ISO, το CE, EPA, και EURO5. Αυτός ο βαρύς εξοπλισμός έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 συνόλου, και ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 5-10 ημέρες. Ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 απαιτεί επίσης μια πληρωμή της προόδου 30%, και 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο. Με μια δυνατότητα ανεφοδιασμού 500 συνόλων το μήνα, αυτός ο βαρύς εξοπλισμός είναι σίγουρα ένας από τον πιό αξιόπιστο στην αγορά.

Ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 έχει ένα πάχος βραχιόνων 30mm και ένα βάρος 5000kg. Έχει μια διαδρομή ροδών 2050mm και μια μηχανή τεσσάρων κυλίνδρων. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα καθιστούν αυτόν τον βαρύ εξοπλισμό τέλειο για τις διάφορες εφαρμογές. Είναι επίσης ένας μικρός φορτωτής ροδών, καθιστώντας το κατάλληλο για τις στενές θέσεις. Και με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φορτωτών μπροστινών μερών του, είναι βέβαιο να παρέχει τη μέγιστη απόδοση όταν χρησιμοποιείται σε ποικίλα σενάρια.

Ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 είναι μια μεγάλη επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Η βαρέων καθηκόντων κατασκευή και η αξιόπιστη μηχανή της το καθιστούν τέλειο για τη βαρέων καθηκόντων εργασία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί βιομηχανικές, στις γεωργικές, και εφαρμογές κατασκευής. Με την ισχυρή και αξιόπιστη απόδοσή του, αυτός ο βαρύς εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος σεναρίου όπου η αποδοτικότητα και η αξιοπιστία απαιτούνται.

Για να το αθροίσει επάνω, ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 είναι ένας άριστος βαρύς εξοπλισμός για τις διάφορες εφαρμογές. Με το μικρό σχέδιο φορτωτών ροδών, την αξιόπιστη μηχανή, και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φορτωτών μπροστινών μερών του, αυτός ο βαρύς εξοπλισμός είναι βέβαιος να παρέχει την καλύτερη απόδοση για οποιοδήποτε είδος σεναρίου. Με τη βαρέων καθηκόντων κατασκευή του, αυτός ο βαρύς εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος εφαρμογής όπου η αποδοτικότητα και η αξιοπιστία απαιτούνται. Και με την ανταγωνιστική τιμή του, είναι βέβαιο να είναι μια μεγάλη επένδυση για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Προσαρμογή:

Φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940

Ο φορτωτής μπροστινών μερών SDJG jg-940 είναι ένας συμπαγής φορτωτής ροδών μηχανών κατασκευής, μίνι φορτωτής αγροτικών ροδών, και φορτωτής μπροστινών μερών. Πιστοποιείται με το CE EPA EURO5 του ISO και η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1 σύνολο. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10days και οι όροι πληρωμής είναι πρόοδος 30%, 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο. Έχει μια δυνατότητα ανεφοδιασμού 500 συνόλων το μήνα. Οι έλεγχοι είναι υδραυλικοί και το wheelbase είναι 2500mm. Η πηγή ισχύος είναι μια μηχανή diesel και έχει τέσσερις κυλίνδρους.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Ο φορτωτής μπροστινών μερών παρέχει τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να πάρετε τα περισσότερα από το προϊόν σας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να βοηθήσει σας στην ανίχνευση μηχανικών βλαβών, την εγκατάσταση, και την οργάνωση, καθώς επίσης και να παρέχει τις οδηγίες σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές. Παρέχουμε την υποστήριξη μέσω του τηλεφώνου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και της συνομιλίας Ιστού.

Επιπλέον, η ομάδα μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει τις υπηρεσίες ανάπτυξης συνήθειας για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να δημιουργήσουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τα σχέδια, και τις ολοκληρώσεις συνήθειας για τη μοναδική αίτησή σας.

Η υποστήριξη και οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμο 24/7, έτσι μπορείτε πάντα να βασιστείτε σε μας για να είστε εκεί όταν μας χρειάζεστε. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας πελατών πιθανής, και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το φορτωτή μπροστινών μερών.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το φορτωτή μπροστινών μερών

Ο φορτωτής μπροστινών μερών στέλνεται σε ένα σφραγισμένο κιβώτιο και είναι τυλιγμένος στο προστατευτικό πλαστικό για να εξασφαλίσει ότι φθάνει άθικτος. Το κιβώτιο ονομάζεται με το όνομα προϊόντων και τον αντίστοιχο πρότυπο αριθμό.

Το κιβώτιο μετρά περίπου 20 ίντσες ψηλός, 20 ίντσες ευρύς, και 20 ίντσες βαθύς. Το βάρος του κιβωτίου είναι περίπου 25 λίβρες. Το κιβώτιο πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή για να αποφύγει τη ζημία.

Το κιβώτιο στέλνεται μέσω ενός αξιόπιστου στέλνοντας μεταφορέα. Ο αριθμός καταδίωξης παρέχεται στον πελάτη επάνω στην αποστολή. Η συσκευασία πρέπει να φθάσει μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Παρόμοια προϊόντα