Να στείλετε μήνυμα
Shandong Jianggong Machinery Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Μίνι μηχανή εκσκαφέων > ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18

Λεπτομέρειες προιόντος

Τόπος καταγωγής: SHANDONG

Μάρκα: SDJG

Αριθμό μοντέλου: 10

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο

Χρόνος παράδοσης: 5-10 ημέρες

Όροι πληρωμής: η πρόοδος 30%, 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο

Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Υψηλό φως:

Κόκκινη μίνι μηχανή εκσκαφέων

,

Μίνι μηχανή 3Km/H εκσκαφέων

,

Κόκκινος μίνι εκσκαφέας 1 τόνος

Όνομα:
Κόκκινη μίνι μηχανή εκσκαφέων
Ανώτατο Gradeability:
30°
Πλάτος διαδρομής:
150mm
Max που το ύψος:
1.5 μ
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Δύναμη μηχανών:
8,2 KW
Max που σκάβει το βάθος:
1.5 μ
Διαστάσεις:
2300*910*1940mm
Ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού:
3-4Km/h
Όνομα:
Κόκκινη μίνι μηχανή εκσκαφέων
Ανώτατο Gradeability:
30°
Πλάτος διαδρομής:
150mm
Max που το ύψος:
1.5 μ
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Δύναμη μηχανών:
8,2 KW
Max που σκάβει το βάθος:
1.5 μ
Διαστάσεις:
2300*910*1940mm
Ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού:
3-4Km/h
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18

Περιγραφή προϊόντων:

Η μίνι μηχανή εκσκαφέων είναι μικροσκοπικό earthmover με σκοπό να ολοκληρώσει τις μικρής κλίμακας εργασίες ανασκαφής. Με ένα λειτουργούν βάρος 1 τόνου, ενός πλάτους πλαισίων 940mm, και μιας ικανότητας κάδων ³ 0.025m, η μίνι μηχανή εκσκαφέων είναι το τέλειο εργαλείο για τα light-duty προγράμματα κατασκευής και εξωραϊσμού. Εκτός από την ανθεκτική κατασκευή και την αξιόπιστη απόδοσή της, η μίνι μηχανή εκσκαφέων έρχεται επίσης με μια ενός έτους εξουσιοδότηση, που δίνει σας μια ψυχική ηρεμία. Εάν ψάχνετε ένα συμπαγές, αποδοτικό εργαλείο ανασκαφής για ένα δευτερεύον πρόγραμμα ανακαίνισης ή μια αξιόπιστη μηχανή για να χειριστείτε τους τρέχοντες στόχους εξωραϊσμού, η μίνι μηχανή εκσκαφέων είναι η τέλεια λύση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18 0ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18 1ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18 2ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ κινεζικός χονδρικός φτηνός μικρός εκσκαφέας 1 τόνος 2 τόνος 13 τιμών μικρός digger μίνι εκσκαφέας 15 18 3

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Μίνι μηχανή εκσκαφέων
 • Ικανότητα κάδων: 0,025 Μ ³
 • Πλάτος πλαισίων: 940mm
 • Δύναμη μηχανών: 8,2 KW
 • Ανώτατη ακτίνα σκαψίματος: 2.05 Μ
 • Max που σκάβει το βάθος: 1.5 Μ

Εφαρμογές:

Η μίνι μηχανή εκσκαφέων SDJG είναι τέλειο μικροσκοπικό earthmover που μπορεί να παρέχει τον αποδοτικό μικρό εξοπλισμό ανασκαφής για τα διάφορα εργοτάξια. Έχει έναν πρότυπο αριθμό 10, ΕΥΡΟ- πιστοποίηση 5 EPA, και γίνεται σε Shandong, Κίνα. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής της είναι 1 σύνολο, και μπορεί να παραδοθεί σε 5-10 ημέρες μετά από την πληρωμή της προόδου 30%. Το μέγιστο ύψος πρακτικής ντάμπινγκ είναι 1,5 μ, και μέγιστο gradeability είναι 30 βαθμοί. Η μέγιστη ακτίνα σκαψίματος αυτής της μίνι μηχανής εκσκαφέων είναι 2,05 μ και η μέγιστη ταχύτητα ταξιδιού είναι 3-4 km/h. Αυτός ο μικρής κλίμακας εκσκαφέας είναι μια ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες θέσεις. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού της είναι 1000 σύνολα.

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα προϊόντων Μίνι μηχανή εκσκαφέων
Ανώτατο Gradeability 30°
Ανώτατη ακτίνα σκαψίματος 2.05 Μ
Διαστάσεις 2300*910*1940mm
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Γυρίζοντας ταχύτητα 8 περιστροφή/λεπτό
Ικανότητα κάδων 0,025 Μ ³
Πλάτος διαδρομής 150mm
Max που το ύψος 1.5 Μ
Λειτουργούσα πίεση 20-30 MPA

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη μίνι μηχανή εκσκαφέων

Ψάχνετε μια αξιόπιστη μίνι μηχανή εκσκαφέων; Μην φανείτε όχι αργότερα από SDJG. Η μίνι μηχανή εκσκαφέων μας σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τοπ--ο-γραμμών της.

 • Εμπορικό σήμα: SDJG
 • Πρότυπος αριθμός: 10
 • Θέση προέλευσης: Shandong
 • Πιστοποίηση: ΕΥΡΏ 5 EPA
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1 σύνολο
 • Χρόνος παράδοσης: 5-10 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: η πρόοδος 30%, 70% πρέπει να πληρωθεί πρίν φορτώνει από το εργοστάσιο
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 1000 σύνολα
 • Εξουσιοδότηση: 1 έτος
 • Διαστάσεις: 2300*910*1940mm
 • Δύναμη μηχανών: 8,2 KW
 • Όνομα προϊόντων: Μίνι μηχανή εκσκαφέων
 • Ανώτατο Gradeability: 30°

Η μίνι μηχανή εκσκαφέων μας σχεδιάζεται για να είναι αποδοτική και ισχυρή. Έχει μέγιστο gradeability 30° και μια δύναμη μηχανών 8,2 KW. Είναι επίσης ΕΥΡΏ 5 EPA επικυρωμένο, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ανταποκρίνεται σε όλα τα απαραίτητα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη μίνι μηχανή εκσκαφέων μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σήμερα. Προσφέρουμε την εξουσιοδότηση έτους Α1 και το χρόνο παράδοσης 5-10 ημερών. Ανυπομονούμε να λάβουμε νέα από σας!

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τη μίνι μηχανή εκσκαφέων

Σε XYZ, υπερηφανευόμαστε για την παράδοση της μίνι μηχανής εκσκαφέων σας με την απώτατη προσοχή. Το συσκευάζουμε με ένα παχύ στρώμα του περικαλύμματος φυσαλίδων και άλλα μειώνοντας υλικά για να εξασφαλίσουν αυτό είναι ασφαλή και ασφαλή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ναυτιλίας.

Συνεργαζόμαστε με έναν αξιόπιστο στέλνοντας προμηθευτή που είναι πεπειραμένος στην παράδοση των βαριών μηχανημάτων. Θα χρησιμοποιήσουν μια παλέτα για να τοποθετήσουν τη μίνι μηχανή εκσκαφέων σας επάνω και να την εξασφαλίσουν έπειτα με τα βαρέων καθηκόντων λουριά για να εξασφαλίσουν ότι προστατεύεται από οποιαδήποτε πιθανή ζημία κατά τη διάρκεια της διέλευσης.

Ο εκσκαφέας σας θα σταλεί στη θέση σας μέσα στο διευκρινισμένο χρονικό πλαίσιο. Θα παράσχουμε σε σας την καταδίωξη των πληροφοριών μόλις είναι διαθέσιμο έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο της αποστολής σας.

Παρόμοια προϊόντα